Hlavní obsah

Debakl s Barcelonou? Prohráli jsme se ctí, šokoval fanoušky trenér Realu

Madrid/Praha
Aktualizováno

Ostuda, potupa, ponížení. Real Madrid dostal ve šlágru s Barcelonou drsnou lekci. Porážku 0:3 těžce nesou fanoušci. Trenér Bílého baletu Santiago Solari však při hodnocení šokoval. Tvrdí, že jeho tým hrál dobře. „Prohráli jsme se ctí," uvedl do médií.

Foto: Juan Medina, Reuters

Trenér fotbalového Realu Madrid Santiago Solari gestikuluje ve šlágru s Barcelonou.

Článek
Fotogalerie

Fanoušci jistě budou skřípat zuby. Dobrý výkon v podání Realu Madrid je pro příznivce slavného klubu pomalu povinností. A výsledek 0:3? Zvláště v bitvě s katalánským rivalem znamená obrovskou bolest a potupu, která se jen tak neodpouští.

„Dali jsme do zápasu všechno. V prvním poločase jsme měli i šance, stejně jako za stavu 1:0 pro soupeře. Byl tam jediný rozdíl. Barcelona proměnila svoji první příležitost v gól. A druhou branku jsme si dali vlastní," nabídl svůj pohled na utkání trenér Bílého baletu.

Foto: Andrea Comas, ČTK/AP

Obránce Realu Madrid Raphael Varane si dal ve šlágru s Barcelonou vlastní gól.

Pohled do statistik mu dává za pravdu. Katalánský tým vystřelil čtyřikrát na branku a dal tři góly, madridský celek zacílil mezi tyče hned čtrnáctkrát a na kontě vstřelených branek má nulu. „Jsme samozřejmě smutní z toho, že jsme prohráli. Chtěli jsme bojovat ve finále. Výsledek je pro nás nemilosrdný, ale takový je někdy fotbal," dodal.

Reklama

Související témata: