Hlavní obsah

Pohádkové lákadlo pro nechtěnou hvězdu. Baleovi nabízejí v Číně 34 milionů týdně! Má to ale háček

O možném odchodu Garetha Balea ze slavného Realu Madrid se mluví už docela dlouho. Slavnému útočníkovi se ve Španělsku příliš nedaří. Nyní ale Baleovi „na stole“ údajně od konkurence přistála neuvěřitelná nabídka, která by zdvojnásobila jeho současný plat. Dojde tedy k pohádkovému přestupu? Vypadá to, že v cestě stojí jeden poměrně zásadní problém...

Foto: Sport.cz

Bale dostal nabídku z Číny, nabízejí mu dvojnásobek, než má v Realu.

Článek

Na téma Bale a Real Madrid se diskutuje na všech frontách delší čas. Velšan přicházel do Bílého baletu s velkou slávou, ale očekávání nenaplnil a předpokládá se, že ze španělského klubu brzy odejde. Bílý balet by hráče klidně pustil na hostování, jen ať je z Madridu pryč.

A podle serveru El Chiringuito o něj stojí jeden z asijských celků, který nyní přišel s neuvěřitelnou nabídkou. Nejmenovaný klub z bohaté čínské Superligy je připraven nabídnout Baleovi smlouvu s týdenním platem 1,2 milionu liber (tedy asi 34 milionů korun), což by v součtu dávalo závratných 62,4 milionu liber (asi 1,77 miliardy korun) ročně!

Velkorysá nabídka má háček: Číňané by chtěli chřadnoucí hvězdu získat zadarmo. A na to Real samozřejmě odmítá přistoupit. Zdá se tak, že velkorysá nabídka zůstane jen v rovině možností a k přestupu nedojde.

Reklama