Hlavní obsah

Zbavíme se ho! Klidně zadarmo, velí trenér Realu. Hvězdný hráč se stěhovat nechce

Slavný Real Madrid nezahálí. I když má španělská liga vynucenou přestávku kvůli pandemii koronaviru, řeší vedení klubu budoucnost. List Marca například zveřejnil informaci, že je Bílý balet připravený zbavit se Garetha Balea. Hvězda v posledních letech chřadne a je jasné, že mezi fotbalistou z Walesu a trenérem Zidanem to neklape. Klub se prý hráče klidně zbaví zdarma, jen když se najde zájemce o jeho služby.

Foto: Marcelo Del Pozo, Reuters

Trenér fotbalového Realu Madrid Zinedine Zidane má o čem přemýšlet.

Článek

Trenér Zinédine Zidane se údajně nechal slyšet, že Balea v kádru pro další sezonu prostě nechce. Podobně tomu už bylo i v minulosti, ale Velšan vždy nakonec v Bílém baletu zůstal. Teď už to vypadá, že je definitivní konec. Tedy pokud se najde zájemce, který bude chtít Balea angažovat. Ten má totiž v Madridu smlouvu ještě na dva roky. Real se netají tím, že by se hráče rád zbavil a nemusel platit jeho královskou mzdu.

Bale, místo aby zářil na trávníku, jen paběrkuje. V roce 2020 si zahrál třikrát, gól dal naposledy v září minulého roku. Zjevně tak nedokázal nahradit Cristiana Ronalda, jak si to vysnili šéfové Bílého baletu.

Velšan byl už jednou skutečně blízko odchodu do Číny, nakonec však obchod padl. Po odchodu Británie z EU se navíc jeho pozice zhorší.

A co na to všechno říká třicetiletý Bale? Jeho agent Jonathan Barnett objasnil, že jeho klient si užívá života ve španělském hlavním městě a nechce nikam odejít.

Reklama

Související témata: