Hlavní obsah

Mladý záložník Realu Madrid zkolaboval v úvodu zápasu

MADRID

Španělský fotbal vyděsil kolaps dalšího mladého hráče během utkání. Třiadvacetiletý záložník Realu Madrid Rubén De La Red se zhroutil na hřiště ve třinácté minutě čtvrtečního zápasu čtvrtého kola Španělského poháru na půdě Realu Union ve chvíli, kdy krokem opouštěl pokutové území.

Článek

Člen zlatého španělského týmu z letošního mistrovství Evropy byl podle agentury AP asi dvě minuty ošetřován přímo na trávníku, než ho zdravotníci odnesli na nosítkách. Příčinou kolapsu talentovaného fotbalisty byl údajně náhlý prudký pokles tlaku. De La Red byl ze stadionu převezen do nemocnice na pozorování.

Člen zlatého španělského týmu z letošního mistrovství Evropy byl podle agentury AP asi dvě minuty ošetřován přímo na trávníku, než ho zdravotníci odnesli na nosítkách. Příčinou kolapsu talentovaného fotbalisty byl údajně náhlý prudký pokles tlaku. De La Red byl ze stadionu převezen do nemocnice na pozorování, ale nakonec dostal od lékařů svolení vrátit se s týmem do Madridu.

Utkání se dohrálo, třetiligový klub v něm zaskočil španělského mistra a zvítězil 3:2.

Zhruba před čtrnácti měsíci ve španělské lize zkolaboval po zástavě srdce záložník Antonio Puerta ze Sevilly a později v nemocnici zemřel. Nedávno šokoval sportovní svět podobný osud mladého ruského hokejisty Alexeje Čerepanova z Omsku.

Reklama

Související témata: