Hlavní obsah

VIDEO: Zápas španělské ligy přerušila sprška sněhových koulí

MADRID/PRAHA

I v teplém Španělsku si fotbaloví fanoušci v těchto dnech užívají sněhu a koulovaní. A dokonce v nejvyšší soutěži! V 18. kole musel dokonce hlavní sudí přerušit duel mezi Atletikem Madrid a Atletikem Bilbao, protože domácí fanoušci zasypali brankáře Bilbaa sněhovými koulemi. Hosty to ale nerozhodilo, neboť týmu Tomáše Ujfalušiho následně vsítili tři góly a slavili cennou výhru 3:2.

Článek

„Domácí fandové začali házet do vápna soupeře spoustu sněhových koulí, a některé z nich dokonce brankáře zasáhly,“ glosoval na španělské poměry hodně nezvyklý incident pro Reuters hlavní arbitr Cesar Muniz Fernandez.

„V páté minutě jsem byl nucen utkání přerušit, neboť na hrací plochu dopadaly další a další sněhové koule. Požádal jsem proto pořadatele, aby sjednali klid v ochozech stadiónu,“ dodal rozhodčí.

Španělský deník Marca k situaci poznamenal, že zápas pokračoval až poté, co se na velké obrazovce na stadiónu objevila výzva hlavního sudí Fernandeze, aby fanoušci Atletika v házení ustali. Nakonec se tedy smáli přeci jen hosté, kteří se po počátečním ochlazení rozjeli naplno, skóre otočili a slavili zisk tří bodů.

Reklama

Související témata: