Hlavní obsah

Ujfalušiho těší zájem Juventusu, ale zůstane v Atlétiku

MADRID

Obránce Tomáš Ujfaluši odmítl možnost, že by přestoupil do Juventusu Turín, který se o něj podle italských médií zajímá. Český fotbalista prohlásil, že je naprosto spokojen v Atlétiku Madrid, kde loni v létě podepsal tříletou smlouvu. Do italské ligy by se sice ještě rád vrátil, ale opět v dresu Fiorentiny, za kterou hrál čtyři roky.

Článek

„Těší mě, že má o mě Juventus zájem, ale v Madridu se mi hodně líbí. Není však žádným tajemstvím, že bych pak rád zakončil kariéru ve Florencii, kde jsem strávil nejlepší chvíle svého života," řekl italské rozhlasové stanici Radio Kiss Kiss Ujfaluši.

Na Itálii prý stále vzpomíná s velkou nostalgií. "Mám k té zemi neobyčejný vztah," uvedl jednatřicetiletý hráč, který by se v obraně Juventusu potkal se Zdeňkem Grygerou.

Ujfaluši také potvrdil, že jeho odchod z reprezentace je definitivní. Národního týmu se vzdal v úterý a vzápětí z něho byl kvůli večírku po zápase se Slovenskem vyřazen vedením svazu. "Rozhodl jsem se tak a už to zpátky nevezmu," řekl dosavadní zastupující kapitán národního mužstva.

Reklama

Související témata: