Hlavní obsah

Naletěl šmejdům? Messi utratil pořádný balík za produkt, který ho má chránit před koronavirem

Barcelona/Praha

Někteří sportovci to s prevencí proti nemoci covid-19 ženou skutečně do extrému. Argentinský fotbalista Lionel Messi podle španělských médií spí na matraci, která má údajně během čtyř hodin zničit téměř veškeré stopy koronaviru. Produkt od španělské firmy stojí 1000 eur (asi 26 000 korun).

Foto: Albert Gea, Reuters

Lionel Messi byl po zápase hodně zklamaný

Článek

Fotbalisté Leo Messi, Saúl Níguez nebo Sergio Agüero jsou podle španělských médií zákazníky firmy, která se specializuje na zdravotní matrace. Novinka společnosti dokonce slibuje zabránění šíření koronaviru. Zmiňovaní sportovci to nejspíš s prevencí myslí opravdu vážně a za produkt jsou ochotni zaplatit pořádný balík.

Nejdražší model madridské firmy stojí v přepočtu téměř 70 000 korun. Matrace má pomocí speciálních nanovláken do čtyř hodin odstranit ze svého povrchu téměř 100 % stop koronaviru. V praxi to znamená, že pokud by se v posteli vyspal někdo s nemocí covid-19, další osoba by se v posteli po nějaké době už neměla nakazit.

Fotbalista Atlétika Madrid Saúl Níguez se stal dokonce ambasadorem této španělské značky. Pětadvacetiletý záložník produkty firmy propaguje na svých sociálních sítích.

„Když jsem matraci vyzkoušel, zjistil jsem, že mi opravdu pomohla s odpočinkem. Před zápasem a po zápase jsem často usínal až v pět nebo šest ráno. Od té doby, co mám tuto matraci, usínám do půl hodiny," propaguje španělský fotbalista ve stylu legendárního Horsta Fuchse model, který před spánkem nabízí i masáž chodidel.

Reklama

Související témata: