Hlavní obsah

Granada - Bilbao 2:0Granada vstoupila do španělské ligy výhrou

Madrid
Aktualizováno

Fotbalisté Granady zahájili sezonu španělské ligy vítězstvím 2:0 nad Bilbaem. O výhře rozhodl sedmý tým minulého ročníku slepenými góly ve druhém poločase.

Článek

Ve 49. minutě se hlavou po centru z křídla trefil Yangel Herrera. Vítězství potvrdil o čtyři minuty později Luis Milla, který si sám vybojoval míč a vystřelil přesně zpoza vápna.

Granada se naladila na čtvrteční utkání 2. kvalifikačního kola Evropské ligy, které odehraje na hřišti albánského celku Teuta.

Simeone má covid

Fotbalisté Atlética Madrid se musí v přípravě na novou sezonu španělské ligy obejít bez trenéra Diega Simeoneho, protože je v karanténě. Pozitivní test na covid-19 odevzdal v pátek v rámci testování celého mužstva i realizačního týmu po návratu ze soustředění.

Padesátiletý Argentinec Simeone příznaky koronavirové nákazy neprojevoval. Již v minulém týdnu madridský klub oznámil, že kvůli covidu má v karanténě dva hráče. Oba byli testováni po návratu z dovolené, takže se s nikým z týmu nesetkali.

Atlético zahájí španělskou ligu až s dvoutýdenním zpožděním kvůli účasti na finálovém turnaji Ligy mistrů, na němž v Lisabonu vypadli ve čtvrtfinále s Lipskem. V úvodním duelu La Ligy Atlético 27. září přivítá Granadu.

Španělská fotbalová liga - 1. kolo:
Eibar - Vigo 0:0
Granada - Bilbao 2:0 (49. Herrera, 53. Milla)
Cádiz - Pamplona 0:2 (10. Adrián, 79. García).

Reklama

Související témata: