Hlavní obsah

Vigo - R. Sociedad 1:4San Sebastian uhájil vedení ve španělské lize

Madrid
Aktualizováno

Fotbalisté San Sebastianu jsou i po 8. kole lídry španělské ligy. Na hřišti Celty Vigo zvítězili i díky dvěma gólům Williama Josého 4:1 a zaznamenali čtvrté vítězství za sebou.

Článek

Hosté si rozhodující náskok vybudovali už během úvodních 34 minut. První branku po návratu do španělské ligy nejprve vstřelil nevysoký David Silva hlavou, na něj navázal dorážkou vlastního pokusu kapitán Realu Sociedad a s pěti góly nejlepší střelec ligy Mikel Oyarzabal.

José v 54. minutě po dobrém presinku spoluhráče zvýšil střelou do poloodkryté branky. Pak sice snížil z penalty domácí kapitán Iago Aspas, ale José hned po čtyřech minutách sebral Vigu naději na případný bodový zisk.

Dosud třetí Granada neudržela vedení v utkání s Levante, i kvůli vyloučení záložníka Maxima Gonalonse po 16 minutách hry remizovala 1:1 a propadla se na páté místo tabulky. Gonalons ještě stihl připravit gól pro Darwina Machíse dlouhou přihrávkou od vlastního pokutového území až na hranici soupeřovy šestnáctky. Nedlouho poté ale při snaze získat míč prošlápl kotník jednomu soupeři a dostal červenou kartu. Přesilovku Levante využilo v 34. minutě, hlavou se po rohovém kopu trefil Rubén Vezo.

Španělská fotbalová liga - 8. kolo:
Betis Sevilla - Elche 3:1 (29. a 56. Tello, 7. Sanabria - 60. Josan)
Vigo - San Sebastian 1:4 (77. Aspas z pen. - 54. a 81. Willian José, 24. Silva, 34. Oyarzabal)
Granada - Levante 1:1 (8. Marchis - 34. Vezo)
Valencie - Getafe 2:2 (22. Musah, 90.+10 Soler - 87. Cucho, 90.+5 Ángel)
Sobotní výsledky

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články