Hlavní obsah

San Sebastian - Betis Sevilla 1:3 PPFotbalisté San Sebastianu finále Španělského poháru neobhájí

Madrid

Fotbalisté San Sebastianu vypadli v osmifinále Španělského poháru po porážce 1:3 po prodloužení s Betisem Sevilla. V soutěži si navzdory tomu Real Sociedad ještě letos na jaře zahraje, neboť ho v dubnu čeká finále minulého ročníku proti baskickému rivalovi Bilbau, jež bylo z loňska odloženo kvůli koronavirové pandemii.

Foto: Sport.cz

Norský záložník Martin Ödegaard ze San Sebastianu si poranil pravé koleno a přijde o zbytek sezony.

Článek

Hrdinou Betisu se v úterý stal střídající Borja Iglesias, jenž přišel na trávník v 85. minutě a dvěma góly v prodloužení dokonal obrat. Do nastavení poslal v 79. minutě zápas vyrovnáním na 1:1 domácí Sergio Canales. San Sebastian vedl od 13. minuty po brance Mikela Oyarzabala.

Oba týmy dohrávaly zápas o deseti. Chvíli po přestávce byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující záložník Asier Illarramendi, který přitom nastoupil teprve podruhé po sedmnáctiměsíční pauze způsobené zraněním. Krátce před Canalesovým vyrovnáním oslabil domácí také po druhé žluté kartě Antonio Sanabria.

Dnes čeká osmifinále mimo jiné Barcelonu, jež se střetne s druholigovým Rayem Vallecano. Oba madridské velkokluby Real a Atlético už z poháru vypadly shodně s třetiligovými soupeři.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama

Související témata: