Hlavní obsah

Dají Messi a Ronaldo hvězdné sbohem? Nejspíš ne, i když zájemců je spousta

Praha

Sezona spěje teprve ke konci, fanoušky už přitom zajímá, co vypukne v létě. Fotbalová burza slibuje přesuny největších hvězd, a o to právě jde. Rozloučí se Lionel Messi a Cristiano Ronaldo se svými dosavadními týmy? Zájemců o jejich služby je dost, a tak se bookmakeři rozhodli vytvořit pro sázkaře patřičnou nabídku.

Foto: Massimo Pinca, Reuters

Bude hvězda Cristiano Ronaldo slavit své góly dál v dresu Juventusu ?

Článek

Zůstane Lionel Messi věrný týmu, nebo po 20 letech Barcu opustí? Odchod klíčového hráče FC Barcelona hrozil už minulé léto a letos 30. června hlavní hvězdě Blaugranas končí smlouva.

Prezident klubu Joan Laporta doufá, že Messiho přesvědčí k podpisu ještě jednoho kontraktu, argentinský fotbalista má ale několik požadavků.

Sestřih zápasu Ligy mistrů Barcelona - PSGVideo: O2 TV Sport

Dojde ke shodě a zůstane kapitán Messi v Katalánsku, nebo bude hledat štěstí jinde? Na to se nyní zaměřili také bookmakeři sázkové kanceláře Chance, kteří odhadují, že s největší pravděpodobností v týmu zůstane.

„Odpovídá tomu i kurz 1,30:1. Na to, že bude hrát 4. října 2021 opět s Neymarem, tentokrát v Paris Saint-Germain, vypsali kurz 3,50:1. A pokud argentinskou desítku zlákají Citizens, budou brát fotbaloví fanoušci výhru v kurzu 5,00:1. Přestupu Messiho do Slavie přidělili sázkoví experti kurz 2000:1, v případě Sparty je kurz ještě o jeden tisíc vyšší," usmívá se Markéta Světlíková, mluvčí kanceláře.

České kluby jsou bez šance

Podobná situace nastává i u druhé osobnosti světového fotbalu, Messiho rivala z Juventusu. O možném odchodu Cristiana Ronalda z Itálie se v poslední době mluví stále častěji.

Sestřih osmifinálového zápasu Ligy mistrů Juventus - PortoVideo: O2 TV Sport

„61 % českých sázkařů ale tipuje s kurzem 1,60:1 jeho setrvání v turínském klubu, 17 % věří v návrat ke kořenům v Manchesteru United. Této sázkové příležitosti bookmakeři přidělili kurz 4:1. 15 % lidí sází na Ronaldův přesun do Paris SG s kurzem 4,50:1 a 7 % v kurzu 7:1 na to, že bude útočník Juve 4. října 2021 hráčem Realu Madrid. Stejně jako v případě Messiho, mohou na portugalskou superstar české fotbalové kluby zapomenout," říká mluvčí.

Aktuální kurz k variantě, že si Ronaldo zahraje v týmu Jindřicha Trpišovského, je 2000:1.

Že volby do poslanecké sněmovny Parlamentu na podzim vyhraje KSČM, je pro porovnání o 900 nižší (1100:1).

Reklama