Hlavní obsah

Přestup Messiho se blíží! Gigant chystá bezkonkurenční smlouvu, manželka už hledá bydlení

Barcelona/Praha

Bude Lionel Messi v létě balit a odejde z Barcelony? Jaká bude jeho fotbalová budoucnost? A kdo by mohl mít o šestinásobného držitele Zlatého míče a jednoho z nejlepších hráčů historie zájem? Britský The Sun teď odhalil, že jedničkou pro argentinského špílmachra může být PSG. Francouzský gigant už chystá pro hráče bezkonkurenční tříletý kontrakt. Smlouva v Barceloně končí Messimu po sezoně a podpis na nové stále chybí...

Foto: Pablo Morano, Reuters

Zůstane Lionel Messi i po této sezoně v Barceloně?

Článek
Fotogalerie

The Sun se odvolává ve svých tvrzeních o zájmu pařížského klubu o Messiho na informace TNT Sports. Argentinská televize už uvedla, že v novém působišti bude nosit dres s číslem 10 na zádech, které dosud obléká jeho někdejší parťák a kamarád z Camp Nou Neymar. Ten se netají touhou zahrát si znovu s Messim, i když před lety nejspíš právě kvůli Argentinci z Camp Nou odešel. Nelíbil se mu život ve stínu největší hvězdy.

Zájem má i trenér PSG Mauricio Pochettino, který chce Messimu promluvit do duše s tím, že podpis kontraktu v novém působišti výrazně zvýší na zisk trofejí. Ty je zvyklý fanoušky zbožňovaný Leo sbírat po celou kariéru, jenže v minulé sezoně byl z výsledků Barcelony spíš rozčarovaný a zklamaný.

Teď je s parťáky ze hry v Lize mistrů, ale v nejvyšší španělské soutěži se rve o titul s madridskými rivaly. A trofej už získal, když barcelonský tým vyhrál Copa del Rey. Prezident Joan Laporta po triumfu řekl, že věří tomu, že Messi v klubu zůstane. „Jsem o tom přesvědčený," vyhlásil.

Tomu by mohlo nasvědčovat i počínání Messiho manželky Antonely Roccuzzo, která údajně už několik týdnů hledá ve Španělsku nové bydlení. Nemovitost si prý vyhlédla jižně od katalánské metropole, v regionu Garraf, kde v oblíbeném letovisku Sitges Messi vlastní čtyřhvězdičkový hotel. Média však spekulují o tom, zda fotbalová hvězda nechce nemovitost koupit jen jako investici. Momentálně žije v rezidenci Bellamar v Castelldefelsu, která je blíže centru Barcelony.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Odejde podle vás fotbalista Lionel Messi v létě z Barcelony?
Ano
47,3 %
Ne
52,7 %
Celkem hlasovalo 15797 čtenářů.

Reklama

Související témata: