Hlavní obsah

Suárez může debutovat v Barceloně rovnou při El Clásiku. Televize mu to ale může překazit

Madrid

Kontroverzní uruguayský fotbalista Luis Suárez si momentálně odpykává čtyřměsíční distanc za kousnutí italského obránce Giorgia Chielliniho, už teď ale ví, že jeho debut v dresu Barcelony může být hodně pikantní. Den po vypršení trestu se totiž katalánský celek utká s Realem Madrid.

Foto: Matt Dunham, ČTK/AP

Uruguayec Luis Suárez.

Článek

První El Clásico nové sezóny připadá na 26. října, nicméně přesné datum zápasu ještě nemusí být konečné. „Zápas Real Madrid - FC Barcelona se bude hrát 25. nebo 26. října," píše Barcelona na svém twitterovém účtu.

Připomíná tak, že televizní stanice, která bude duel vysílat, může posunout termín utkání z neděle na sobotu 25. října, což je poslední den trestu Suáreze, jenž by tak do ostře sledovaného klání nastoupit nemohl.

Sedmadvacetiletý fotbalista dostal na konci června trest od disciplinární komise FIFA za kousnutí Itala Chielliniho, na MS zákaz startu v devíti soutěžních zápasech za Uruguay a čtyři měsíce vůbec nesmí hrát fotbal. Navíc musel zaplatit pokutu 100 tisíc švýcarských franků (asi 2,25 miliónu korun).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články