Hlavní obsah

R. Sociedad - Eibar 2:2San Sebastian ztratil vedení v nastavení

Madrid
Aktualizováno

Fotbalisté San Sebastianu přišli ve třetí nastavené minutě o vítězství 2:1 v baskickém derby nad Eibarem, jež by je posunulo na čtvrté místo tabulky španělské ligy. O vyrovnání na 2:2 se postaral krátce před závěrečným hvizdem Pedro León.

Článek

San Sebastian tak nedotáhl k vítězství zápas, v němž dvakrát vedl. Na gól Juanmiho ze 14. minuty zareagoval o dvanáct minut později Gonzalo Escalante a tři body Realu Sociedad nepřinesla ani proměněná penalta Carlose Vely ze 67. minuty.

Oba týmy dohrávaly o deseti. Do kabin museli po druhé žluté kartě hned po přestávce hostující Florian Lejeune a po necelé hodině hry domácí Juanmi. Autor prvního gólu utkání přitom dostal první žlutou kartu za to, že si po vstřelené brance vyhrnul dres, aby uctil památku dvacetiletého mladíka ze své rodné provincie, který zemřel o víkendu na leukémii.

San Sebastian se po remíze bodově dotáhl na čtvrté Atlético, ale zůstal pátý. Madridský tým má navíc čtvrteční zápas 25. kola k dobru. Eibar je sedmý se stejným bodovým ziskem jako šestý Villarreal.

Španělská fotbalová liga - 25. kolo:
San Sebastian - Eibar 2:2 (14. Juanmi, 67. Vela z pen. - 26. Escalante 26, 90.+3 Pedro León)
Málaga - Betis Sevilla 1:2 (39. Fomals - 48. Jonas, 74. Sanabria)
Valencie - Leganés 1:0 (29. Mangala)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články