Hlavní obsah

Smutek v Barceloně! Hvězdný synek na fotbale trpí, s míčem si moc nerozumí

To je průšvih. Synek barcelonské hvězdy a jednoho z nejlepších hráčů světa Lionela Messiho nemiluje fotbal. Sny katalánského gigantu, že mu po boku zbožňovaného Argentince, vyroste nová hvězda, jsou nejspíš v propadlišti dějin. Messi přiznal, že jeho syn Thiago na fotbale spíš trpí a na zápasy chodí hlavně proto, že si tam pohraje se synkem Luise Suáreze - Benjaminem.

Foto: Albert Gea, Reuters

Spojí Lionel Messi i své další účinkování na fotbalové scéně s Barcelonou? Jeho syn nejspíš ne, nemá totiž v lásce fotbal

Článek

Jeho táta dovede s míčem neskutečné věci. Když váhá s prodloužením smlouvy na Camp Nou, je z toho v pozoru celý svět a bohaté kluby nabízejí pomalu modré z nebe, aby hráče získaly. Jenže syn Lionela Messiho fotbal nemusí, nemá ho v krvi. Argentinec smutný fakt přiznal v jednom z televizních pořadů.

Thiagovi jsou čtyři roky, ale experti po očku jistě sledovali, jak si rozumí s fotbalovým balónem a zda má nějaké geny po slavném otci. „Není jako syn Luise, který celý den tráví s míčem," řekl Messi v televizi. Přitom je jeho syn často vidět po utkání na hřišti, aby se potěšil s tátou, nebo ho kamery sledují na tribuně s maminkou Antonellou Roccuzzo.

Thiago Messi však nejspíš v takových chvílích trpí. To syn Luise Suáreze Benjamín, přezdívaný Benja, je pravým opakem a na hřišti s balónem řádí každou volnou chvíli.

Reklama

Související témata: