Hlavní obsah

Fanoušci už odepsali Neymara! Hledá se zrádce, žoldák musí jít, zuří v Barceloně

Barcelona/Praha

Sice zdaleka není hotovo, ale fanoušci v Barceloně zuří. Nemůžou rozdýchat, že chce dát milovanému klubu kopačky hvězdný Brazilec Neymar. Fotbalista má podle médií namířeno do francouzského PSG za neskutečný balík, přestup je na spadnutí. Kolem Camp Nou už se objevily plakáty s Neymarovou fotkou a nápisem „Hledá se zrádce!"

Foto: Julio Cortez, ČTK/AP

Brazilec Neymar teď u fanoušků v Barceloně není úplně populární

Článek

Pokud obchod století skutečně klapne, měl by se Brazilec mít na pozoru, protože atmosféra v okolí Camp Nou je třaskavá. Chlouba Katalánska, fotbalová Barcelona a především pak její hrdí fanoušci, se cítí potupeni už jen tím, že hráč uvažuje o odchodu do PSG. To je pro ně něco nemyslitelného.

Kolem stadiónu už fanoušci rozvěsili plakáty s obrázkem pětadvacetileté hvězdy, která má kolem hlavy znak dolaru, na znamení toho, že jde Neymarovi jen o peníze. „Hledá se zrádce!" uvádí se na hlavní části plakátu. „Žoldák musí odejít. Barcelona je jen pro hráče, kteří milují její dres."

A tak se zdá, že i kdyby Brazilec v klubu zůstal, u fanoušků by své letní myšlenky na úprk ke konkurenci musel hodně dlouho žehlit. Pokud pak opravdu přestoupí, měl by se nejspíš z Barcelony vytratit pěkně v tichosti. Spekulovalo se o tom, že k podpisu smlouvy s PSG má dojít během úterý nebo středy.

Reklama

Související témata: