Hlavní obsah

Trápící se Real už má vyhlédnutou posilu. Zaplatí za ni až 2,3 miliardy

Madrid

Vedení fotbalistů Realu Madrid hodlá v zimě posílit útok a podle španělských médií zacílilo na kapitána Interu Milán Maura Icardiho. Za argentinského útočníka je údajně připraveno zaplatit 90 miliónů eur (asi 2,3 miliardy korun).

Foto: Alessandro Garofalo, Reuters

Kapitán Interu Milán Mauro Icardi.

Článek

Real se v této sezóně trápí a ve španělské lize je až čtvrtý. Nedaří se útočníkům, když Cristiano Ronaldo, Karim Benzema a Gareth Bale mají shodně na kontě jen dva zásahy. Vedení tak chce přivést střelce a vyhlédlo si Icardiho, který dal v 15 zápasech za Inter v této sezoně 16 branek. V minulém ročníku dal v 34 duelech 24 gólů.

Podle španělského deníku Gol ho prezident Realu Florentino Perez označil za hlavní cíl lednového přestupního okna a na zasedání vedení klubu byla schválena částka 90 milionů eur, kterou lze do přestupu investovat.

Inter si Icardiho cení na 100 milionů eur, ale vzhledem k tomu, že za něj v roce 2013 zaplatil jen 17 milionů eur, může být ochotný k jednání.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články