Hlavní obsah

Velmi erotický hlas, perlil Klopp na tiskovce. Koho prosil o zopakování dotazu?

Paříž/Praha

Fotbalisty Liverpoolu čeká ve středu večer v pařížském Parku princů mimořádně důležitý duel. Pokud domácí PSG v utkání skupiny C Ligy mistrů porazí, zajistí si s předstihem postup do jarní vyřazovací části. Případná prohra anglického týmu a předpokládaný triumf Neapole v souběžně hraném utkání s Crvenou Zvezdou by ale znamenala, že Reds k postupu budou za dva týdny potřebovat zdolat na Anfieldu Neapol minimálně rozdílem dvou branek. Že by ale trenér Jürgen Klopp za nastalé situace ztrácel humor? Ani náhodou...

Jürgen Klopp, trenér Liverpoolu

 
Článek

Liverpool měl den před středečním šlágrem Ligy mistrů v Paříži tiskovou konferenci, na které žurnalisté od Jürgena Kloppa zjišťovali herní pohodu jeho svěřenců, zdravotní stav Sadia Maného, jehož po víkendové výhře nad Watfordem skolila viróza, i taktické plány pro zápas s PSG.

Francouzsky položené dotazy německému stratégovi tlumočil do angličtiny překladatel. A Kloppa jeho hlasový projev ihned upoutal.

„Mimochodem, ten překladatel má velmi erotický hlas. Gratuluji," glosoval Klopp a snažil se zachovat vážnou tvář, jenže koutky úst mu přesto cukaly.

Přítomné novináře svou reakcí okamžitě rozesmál a chechtat se následně začal i on. „Páni! Ještě jednou prosím. Uf, to je prostě... Takže...," vybízel Klopp tlumočníka, aby ve své práci pokračoval.

Reklama

Související témata:
Překladatelé