Hlavní obsah

Real je naštval, tak Řím porazili. Vrba je prostě vítězný trenér, lebedí si plzeňský kapitán

Plzeň

Nevěřili svým očím, když na světelné tabuli během zápasu viděli, že Real doma s CSKA Moskva prohrává. Za této konstelace museli viktoriáni AS Řím porazit. „Skóre na San Bernabéu se mi zdálo naprosto nenormální. Svému týmu ale vždy věřím. Vzhledem k tomu, co se v Madridu stalo, mě vítězství a postup těší o to víc," radoval se kouč Pavel Vrba.

Sestřih utkání Plzeň - AS ŘímVideo: O2 TV Sport

 
Článek
Fotogalerie

Pavel Vrba upozornil na problémy s autobusem a římskou policií

„Mělo to na nás jednoznačně pozitivní účinek, že Real prohrává nás nabudilo. O poločase jsme si řekli, že do toho musíme šlápnout," doplnil záložník Jan Kovařík. Západočeši, kteří ve skupině Ligy mistrů získali rekordních sedm bodů, svoje předsevzetí z kabiny přenesli na hřiště. Do Říma se zakousli, dvakrát z brejků udeřili.

„Byli jsme zdravě naštvaní. Nečekali jsme, že je Real schopný prohrát doma tak vysoko. Jsem pyšný, že jsme si postup uhráli sami. Spousta kluků obětavě skákala do střel. Chtěli jsme víc než soupeř, zaslouženě jsme vyhráli," rozplýval se kapitán Roman Hubník, který přiznal, že po vyrovnávací trefě Ündera měl lehké obavy.

Hráči potřebují peníze na dárky, proto hráli tak dobře, vtipkoval trenér Pavel VrbaVideo: Sport.cz

„Byl to gól z ničeho, měl jsem trochu strach, že vystřelí podruhé a dají druhý gól. Ale dali jsme ho my, závěr jsme zvládli perfektně," lebedil si Hubník. V utkání svedl několik soubojů s českým reprezentačním útočníkem Patrikem Schickem. S parťákem Lukášem Hejdou mu nic nedovolili.

Sestřih utkání Real - CSKAVideo: O2 TV Sport

„Patrik si moc nezahrál, nedostával míče," podotkl plzeňský kapitán, který vzdal hold kouči Vrbovi, který dovedl Viktorii i popáté ze skupiny některého z evropských pohárů (3x Liga mistrů, 2x Evropská liga). „Pan Vrba je vítězný trenér. Postoupit potřetí z Ligy mistrů do jarní fáze Evropské ligy není náhoda," pověděl Hubník.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.