Hlavní obsah

Zoufalý výkon Realu mu neunikl. Katalánská legenda vysekla poklonu Ajaxu

To byl uragán! Ajax Amsterdam v odvetném utkání osmifinále Ligy mistrů deklasoval Real na jeho hřišti 4:1. Do Madridu jel přitom v nevýhodné pozici po domácí prohře 1:2. Gólová smršť nizozemského týmu neunikla ani legendě Barcelony Carlesi Puyolovi. Překvapení večera okomentoval na Twitteru.

Foto: Sport.cz

Legenda Puyol v dresu Barcelony. Hvězdnou kariéru ukončil v roce 2014.

Článek

Real absolutně nezvládl odvetu s Ajaxem a po závěrečném skóre z obou zápasů 3:5 se s letošním ročníkem milionářské soutěže loučí už v osmifinále. Nevýrazný výkon Bílého baletu okomentoval na sociálních sítích i bývalý hráč Barcelony Carles Puyol.

Třínásobný vítěz Ligy mistrů jako by nemohl uvěřit svým očím a tomu, co se na madridském pažitu odehrávalo. Ve svých reakcích na sociální síti nejprve žasnul nad druhou brankou Ajaxu, po dalším gólu už přidal pouze výmluvnou zkratkovitou reakci.

Sestřih odvetného osmifinálového zápasu Ligy mistrů Real Madrid - Ajax Armsterdam

Vyřazení Realu ho evidentně nenechalo chladným a šestinásobný vítěz španělské ligy vysekl poklonu svěřencům Erika ten Haga. „Gratuluji hráčům Ajaxu nejen k tomu, že porazili tým, jako je Real Madrid, ale hlavně k tomu, jakým způsobem to udělali," nešetřila legenda chválou.

Reál vyhrál poslední tři ročníky Ligy mistrů. Další v řadě ale zcela určitě nepřidá. Kouzlo se vytratilo a svěřenci Santiaga Solariho se v této sezoně trápí. Na Barcelonu v domácí soutěží ztrácí propastných 12 bodů. Po odchodu hvězdného Ronalda a trenéra Zinedina Zidana se zdá, jako by slavná éra Bílého baletu byla u konce.

Reklama

Související témata: