Hlavní obsah

Válka v Realu! Ramos se ostře pustil do prezidenta: Dej mi peníze a já jdu pryč

Madrid/Praha
Aktualizováno

Po šokujícím vyřazení od Ajaxu v Lize mistrů již tak ponurá atmosféra v kabině trápící ho se Realu Madrid ještě zhoustla a stává se neudržitelnou. Podle španělských médií se ještě v úterý v noci do sebe ostře pustili prezident klubu Florentino Pérez s kapitánem Sergiem Ramosem, který fiasko svých spoluhráčům sledoval kvůli karetnímu trestu jen z luxusní lože na tribuně.

Foto: Sergio Perez, Reuters

Kvůli trestu pauzírující Sergio Ramos z Realu Madrid jen bezradně gestikuluje v lóži.

Článek

Podle listu Diario AS vlétl po fiasku s Ajaxem nasupený Pérez do kabiny, kde zkritizoval chování hráčů pro nedostatek bojovnosti a jejich počínání označil za „ostudu".

Ramos se podle deníku za hráče postavil a naopak ze zpackané sezóny obvinil prezidenta kvůli „špatnému plánování". Pérez měl následně Ramosovi vyhrožovat, že „se ho zbaví."

Ikona klubu se ale nenechala zastrašit a odpověděla: „Dej mi peníze a já půjdu Pro tenhle znak, klub i vás jsem udělal všechno." Zbavit se ostrého zadáka ale asi není jen tak, Ramos má v královském klubu kontrakt do roku 2021, který mu má vynést v přepočtu zhruba 280 miliónů korun ročně.

A není sám, kdo Pérezovi spílá. Jeho hlavu si po katastrofě s Ajaxem a předchozích dvou domácích porážkách od Barcelony žádali i fanoušci na Santiago Berbnabeu.

Zklamaní fotbalisté Realu Madrid po osmifinálovém vyřazení z Ligy mistrů od AjaxuVideo: O2 TV Sport

Ramos Pérezovi navíc komplikuje situaci i v otázce budoucího kouče Realu. Očekává se, že současný trenér Santiago Solari se ve své funkci dlouho neudrží. Pérez by se přitom podle zákulisních informací nebránil znovuangažování Josého Mourinha, jenž měl ale při svém předchozím angažmá v Madridu velké spory právě s Ramosem.

Reklama

Související témata: