Hlavní obsah

Plzeň vstupuje do hry o Ligu mistrů. Na Olympiakos zbývá posledních 1500 vstupenek

Plzeň

Liga mistrů se jim zalíbila. I když cesta do ní bude letos trnitá, plzeňští fotbalisté znovu sní velký sen. Viktoriáni zápasem s Olympiakosem již v úterý 23. července od 19:00 zahájí boj o čtvrtou účast ve skupinové fázi největší soutěže a lístky z pokladen postupně mizí. Na utkání zbývá posledních 1500 vstupenek.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tomáš Hořava z Viktorie a Jaka Bijol z CSKA během utkání základní skupiny Ligy mistrů v Plzni.

Článek

Klíčový vstupní zápas táhne. Lístky se dají zakoupit jak na pokladnách Doosan Areny, tak i na prodejních místech Plzeňské vstupenky. Platí však omezení pěti vstupenek na jednu osobu. Standardně se nebude prodávat v den utkání, poslední možnost k zakoupení tak mají příznivci Viktorie v pondělí.

Od 13 do 17 hodin budou otevřeny pokladny u Doosan Areny i v neděli, aby si každý fanoušek stihl zakoupit svou vstupenku a zajistit si tak místo na důležitém zápase.

Dále si fanoušci mohou pořídit lístky také na prodejních místech Plzeňské vstupenky, která mají v sobotu či neděli otevřeno. V pondělí pak poběží klasický prodej na pokladnách Doosan Areny od 9 do 17 hodin, na některých místech Plzeňské vstupenky lze koupit vstupenky i déle.

Reklama

Související témata: