Hlavní obsah

Smích slávistického šéfa v Monaku zaujal svět. Píší o něm i v Anglii

Monako/Praha

Monacký los Ligy mistrů dostal fanoušky Slavie do euforického varu. Jen co sešívané poslal Petr Čech coby aktér losovacího aktu v luxusním knížectví do skupiny s Barcelonou, Borussií Dortmund a Interem Milán, rozjela se záplava emocionálních reakcí na přítomnost mezi top evropskou smetánkou. Slavia bleskově zaujala i v mezinárodním měřítku, hvězdou sociálních sítí se totiž stala delegace z Edenu v samotném Monaku.

Foto: Sport.cz

Reakce místopředsedy představenstva Slavie Tomáše Syrovátky po losu v Monaku.

Článek

Sešívaní se mohli těšit z účasti v základní skupině Ligy mistrů sotva pár hodin, které je dělilo od vítězství v odvetě předkola nad Kluží a najednou se ocitli v naprosto exkluzivní společnosti evropských top klubů.

Jakmile Petr Čech vytáhl míček a poslal Slavii do skupiny F, přítomný místopředseda představenstva klubu Tomáš Syrovátka se neubránil smíchu. Jako by nemohl uvěřit, čeho se stal svědkem.

Jeho reakce neunikla režisérovi přenosu a rázem se stala hitem. „Jakmile byla Slavia přilosována do skupiny s Barcelonou, Borusií Dortmund a Interem Milán, reakce klubových šéfů si rychle získala pozornost fanoušků. Kamera zachytila klubové šéfy, jak jen těžko zadržovali smích, když jejich klub skončil ve skupině smrti," píše například britský Daily Mail.

Syrovátkovy emoce se dostaly i na oficiální twitterový účet Ligy mistrů. „Ten pocit, když dostanete Barcelonu. Borusii Dotrmund a Inter Milán," stojí v twitterové hlášce nejprestižnější klubové soutěže Evropy.

Reklama

Související témata: