Hlavní obsah

Trapas Italů před Ligou mistrů! Do sestavy Slavie zařadili Krále

Milán

Italská média zřejmě fotbalovou Slavii, úterního soupeře Interu Milán v duelu Ligy mistrů, nestudovala. Povedl se jim totiž velký trapas: do pravděpodobné sestavy červenobílých pro duel na San Siru zařadili záložníka Alexe Krále, který už nějaký den patří Spartaku Moskva...

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Slavie se chystají na Ligu mistrů

Článek

Krále, který do ruského klubu přestoupil před 14 dny (za 310 milionů korun), v den losu základních skupin Champions League, na přešlap italských novinářů reagoval na svém twitterovém účtu.

„Velmi zajímavé," glosoval své zařazení do základní jedenáctky pro úterní zápas v Miláně. Pod text umístil fotku z italských novin, kde mu přiřkli pozici ve středu zálohy vedle Tomáše Součka.

Na Králův tweet vzápětí vtipně reagovaly desítky fanoušků Slavie. „No, co se divíš, Spartak je jen naše farma, kam jsme tě poslali na střídavé starty, aby sis mohl zahrál Ligu mistrů," napsal jen z nich.

Slavisté v pondělí od 18 absolvují na San Siru předzápasový trénink, úterní duel začíná v 18.55 hodin. Jisté je, že Král proti Interu nenastoupí...

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články