Hlavní obsah

Slavia odletěla do Bukurešti bez Šmicra i Vlčka

Tomáš FlieglSport.cz

Bez svých dvou hvězd odletěli fotbalisté Slavie k utkání Ligy mistrů v Bukurešti. Pražský tým potřebuje v Rumunsku uhrát bod, který mu zajistí třetí příčku v základní skupině a postup do jarních bojů Poháru UEFA. „Máme problémy se sestavou, takže bych remízu bral. Bod by nám pomohl do Poháru UEFA, což by byl úžasný výsledek,“ řekl trenér Karel Jarolím novinářům před odletem na pražském letišti.

Článek

Slavia v lize v pátek jen remizovala 0:0 s Olomoucí, přesto se její náskok na čele tabulky nezmenšil. Steaua porazila v městském derby Dynamu 1:0 a na zápas se byl podívat i trenér Jarolím. „Derby pro Steauau bylo víc prestižní než Liga mistrů, hráče jsem připravil na bouřlivou atmosféru,“ řekl Jarolím.

Kouč má už jasno o tom, kdo bude v úterý ve slávistické brance. „Už jsme rozhodnuti, ale do médií nechci nic tlumočit.“ Dá se očekávat, že bude chytat Martin Vaniak.

V prvním vzájemném utkání porazila Slavia na Strahově Bukurešť 2:1, na svém kontě mají slávisté zatím 4 body. Bukurešť je bez bodu poslední ve skupině.

Zápas v Bukurešti začíná v úterý ve 20:45 a rozhodovat ho bude lucemburský sudí Alain Hamer. Přímý přenos vysílá Česká televize a on-line reportáž můžete sledovat na stránkách Sport.cz.

Reklama

Související témata: