Hlavní obsah

Dejte ty ruce pryč, vy za****ý id***i! seřval Klopp fanoušky ze strachu z koronaviru

Trenér fotbalistů Liverpoolu Jürgen Klopp bere situaci ohledně koronaviru vážně a hodně ho rozzuřilo chování některých fanoušků během středečního odvetného utkání Ligy mistrů proti Atlétiku Madrid. Příznivci Reds si se svými oblíbenci chtěli plácnout a natahovali ruce k fotbalistům i k německému kouči při jejich příchodu na hřiště na stadionu Anfield. Reakce jindy usměvavého kouče fandy překvapila. Kloppovi ujely nervy a fanoušky seřval.

Foto: Jon Super, ČTK/AP

Trenér Liverpoolu Jürgen Klopp sleduje dění na hřišti v utkání osmifinále Ligy mistrů proti Atlétiku Madrid.

Článek

Fotbalisté Liverpoolu vycházeli z tunelu k rozcvičení před středeční odvetou Ligy mistrů. Možnost plácnout si s hvězdami Reds si ale navzdory šíření nového koronaviru někteří příznivci v hledišti Anfiled nechtěli odpustit a k procházejícím členům týmu Liverpoolu natahovali ruce. To ale neměli dělat.

„Dejte ty ruce pryč!" vykřikl na ně dvaapadesátiletý trenér a přidal k tomu pár peprných nadávek. Pro jejich chování zjevně neměl nejmenší pochopení. A že to s opatřeními proti šíření nemoci myslí vážně se potvrdilo záhy.

Ruku si totiž těsně před úvodním hvizdem odmítl podat i s šéfem lavičky Atlétika Madrid Diegem Simeonem, a tak si oba trenéři pouze plácli vzájemně loktem. Nutno dodat, že v druhém případě už měla situace mnohem přátelštější nádech.

Liverpool loňské vítězství v Lize mistrů neobhájí. V osmifinálové odvetě vedl po čtyřech minutách prodloužení dvougólovým rozdílem, který mu zaručoval postup, jenže fotbalisté Atlétika skóre otočili, zvítězili 3:2 a Kloppův tým ze soutěže vyřadili.

Reklama

Související témata: