Hlavní obsah

Kouč Liverpoolu Benitez po výhře nad Realem: Stále je co zlepšovat

LIVERPOOL

Tvrdou lekci dostali v úterý večer fotbalisté Realu Madrid, kteří nestačili na Anfield Road na domácí Liverpool. Prohráli 0:4 a s milionářskou soutěží se opět loučí v osmifinále. „Z vyřazení rozhodně nejsme nadšeni, ale soupeř byl v úterý večer lepším týmem,“ složil poklonu anglickému celku kouč Bílého baletu Juande Ramos na stránkách UEFA.

Článek

Real šel do odvety na anglické půdě s jednobrankovým mankem z úvodního duelu, který se hrál před čtrnácti dny ve španělské metropoli. Po půlhodině odvetného zápasu ale bylo prakticky rozhodnuto. Liverpool se po brankách Torrese a Gerrarda ujal rychle vedení 2:0 a naděje španělského mistra na postup značně pohasla. „Dostali jsme dva brzké góly, a když jsme se snažili o zkorigování výsledku, inkasovali jsme opět,“ řekl v narážce na druhý Gerrardův gól ze 47. minuty Ramos.

„Liverpool byl prostě lepším týmem a zaslouženě postoupil do další fáze Ligy mistrů. Chtěli jsme zápas vyhrát, ale inkasované branky nám to hodně ztížily. Zvláště úvodní trefa domácích Liverpool hodně nakopla,“ poznamenal ještě k zápasu Ramos a dodal, že Realu nyní nezbývá než se soustředit na stíhání Barcelony v La lize.

Liverpool nehrál na brejky

Mnohem spokojenější byl po závěrečném hvizdu manažer domácích Rafael Benitez. „Hráli jsme opravdu dobře od první minuty až do samého konce. Mám velkou radost nejen za hráče, ale i za fanoušky, kteří si takové vítězství zasloužili,“ radoval se španělský kouč.

„Možná, že Real očekával, že budeme hrát ze zadu a čekat na brejky, ale my jsme je dostali hned od začátku pod tlak a nakonec jsme slavili vítězství, které si budeme užívat až do soboty, kdy nás čeká důležitý zápas proti Manchesteru United,“ hleděl do budoucna Ramos a doplnil, že jeho svěřenci mohli Realu dát ještě více branek. „Stále je co zlepšovat,“ neusíná na vavřínech kouč Reds.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články