Hlavní obsah

To je moje místo! Krmenčíkův spoluhráč přijde o Ligu mistrů kvůli hádce v autobusu

Hádka kvůli zasedacímu pořádku v týmovém autobusu stála útočníka Brugg Emmanuela Dennise místo v sestavě pro dnešní zápas Ligy mistrů v Dortmundu. Trenér Philippe Clément nechtěl informace belgického listu Het Laatste Nieuws na předzápasové tiskové konferenci blíže upřesnit, potvrdil jen, že nigerijský fotbalista není v nominaci z disciplinárních důvodů.

Foto: Profimedia.cz

Emmanuel Dennis si zadělal na pořádné problémy

Článek

Podle médií třiadvacetiletého Dennise rozčílilo, že si v autobusu nemohl vzhledem ke koronavirovým opatřením a nutnosti dodržovat odstupy sednout na své oblíbené místo. Po hádce vyběhl spoluhráč českého reprezentanta Michaela Krmenčíka z autobusu a do Německa vůbec neodcestoval.

Clément na tiskové konferenci potvrdil, že je Dennis zdravotně v pořádku a za jeho vyřazením je disciplinární trest. "Neřídil se klubovými pravidly, to je vše, co k tomu chci říct. Raději bych se soustředil na hráče, které mám k dispozici," řekl Clément.

Dennis, jenž v Bruggách působí od roku 2017, gólem přispěl k výhře belgického klubu v úvodním utkání tohoto ročníku Ligy mistrů proti Petrohradu. Bruggy jsou ve skupině F třetí se čtyřmi body ze třech zápasů za Dortmundem a Laziem.

V minulé sezoně se Dennis v elitní evropské soutěži dvěma brankami podepsal pod remízu 2:2 s Realem Madrid.

Reklama

Související témata: