Hlavní obsah

Ohlušující budíček! Fotbalisty Manchesteru City čekalo v Dortmundu nepříjemné překvapení

Dortmund/Praha

Před středeční odvetou ve čtvrtfinále Ligy mistrů (od 21 hodin ji můžete sledovat v online reportáži na Sport.cz) se fotbalisté Manchesteru City asi moc dobře nevyspali. Fanoušci Dortmundu jim totiž před hotelem nachystali pořádný bengál.

Foto: Rui Vieira, Reuters

Trenér anglického klubu Pep Guardiola byl pořádně rozčílený.

Článek

Přípravy fotbalistů Manchesteru City na středeční odvetu čtvrtfinále Ligy mistrů s Borussií Dortmund byly narušeny poté, co fanoušci německého klubu v časných ranních hodinách odpálili před hotelem, ve kterém byli hráči anglického klubu ubytováni, několik beden ohňostrojů.

Svědci hovořili o neuvěřitelném hluku, který probudil obyvatele Radisson Blu, včetně svěřenců Pepa Guardioly. První várku náloží odpálil gang sedmnáctiletých přívrženců Dortmundu kolem tři čtvrtě na tři ráno. Místní ochranka se okamžitě vydala na místo činu situaci prošetřit.

Na místě však nikoho nezadržela. V půl páté se však několik členů skupiny vrátilo, aby o kousek dál odpálilo další nálože. Na místo byla přivolána policie, ale další pokus o odpálení ohňostroje zmařila o hodinu později právě místní ochranka.

Foto: @ManCityDaily_, Twitter

Dvě bedny s pyrotechnikou po výbuchu

Stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal nabídnou středeční duely z Ligy mistrů v přímých přenosech. Moderátor Petr Svěcený přivítá ve studiu od 20:20 hodin v roli hostů legendárního českého fotbalistu Vladimíra Šmicera a také bývalého reprezentanta Tomáše Ujfalušiho. Po skončení zápasů následují tradičně rozbory a ohlasy ve studiu.

Reklama

Související témata: