Hlavní obsah

Čech si na Schalke věří, Rosického Arsenal chce proti Dortmundu udržet neporazitelnost

Praha

Brankář fotbalistů Chelsea Petr Čech doufá, že bude v úterý večer slavit se svým týmem v Gelsenkirchenu vítězství nad Schalke a po 3. kole skupiny E Ligy mistrů německého soupeře bodově dotáhne.

Foto: Stoyan Nenov, Reuters

Gólman Petr Čech věří ve výhru.

Článek

„Víme, že nás nečeká nic lehkého. Schalke oba své zápasy ve skupině vyhrálo, hrají gólově atraktivní fotbal. Dopředu jsou hodně nebezpeční, ale na druhou stranu v bundeslize dostávají dost gólů. Pro nás jde o hodně důležitý zápas. Doufám, že ho zvládneme a Schalke bodově dostihneme. Byl by to ideální scénář," uvedl na svém webu Čech.

Proti Schalke už si v Lize mistrů zahrál v základní skupině před šesti lety. „U nich jsme hráli 0:0, já si natrhl sval a v poločase jsem musel střídat. Zápas dochytal Carlo Cudicini. Doma jsme pak vyhráli 2:0," vzpomínal český gólman. „Doufám, že teď ten scénář bude lepší i na hřišti soupeře," dodal.

Rozjetý Arsenal v kádru s Tomášem Rosickým přivítá finalistu minulého ročníku Dortmund. Arsenal drží už dvanáct soutěžních utkání neporazitelnost. Vede Premier League, vyhrál oba dosavadní zápasy Ligy mistrů. „Ale teprve zápasy s Dortmundem ukážou, jak na tom opravdu jsme," poznamenal kouč Arsenalu Arséne Wenger.

Program Ligy mistrů (začátky 20.45):
Skupina E:
Steaua Bukurešť–Basilej
Schalke–Chelsea (Čech)
Skupina F:
Arsenal (Rosický)–Dortmund (Prima Cool)
Marseille–Neapol
Skupina G:
Porto–Petrohrad
Austria Vídeň (Jun)–Atlético Madrid
Skupina H:
AC Milán–FC Barcelona
Celtic Glasgow–Ajax

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články