Hlavní obsah

Ronaldo, počkej v odvetě! Hráče Juventusu dopálila simulace portugalské hvězdy

Madrid

Jeden z nejlepších fotbalistů planety Cristiano Ronaldo ve středečním utkání Ligy mistrů proti Juventusu (2:1) znovu ukázal svou slabší vlastnost. Portugalec sice dvěma góly rozhodl o výhře Bílého baletu, jenže hostující hráči mu po zápase nemohli přijít na jméno. Důvodem byla situace ze začátku druhého poločasu - Ronaldo šel do souboje se stoperem Chiellinim a těsně před velkým vápnem se skácel na trávník. Rozhodčí neváhal a vytáhl červenou kartu. A to pořádně naštvalo všechny ve žlutomodrém.

Foto: Profimedia.cz

Obránce Juventusu Giorgio Chiellini zklamaně opouští hrací plochu stadiónu Santiaga Bernabéua.

Článek

Obránce Juventusu Giorgio Chiellini se v zápalu boje loktem dotkl obličeje portugalské hvězdy, čehož Ronaldo okamžitě zneužil a skácel se na trávník, jakoby ho knokautoval boxer Kličko. Hlavní rozhodčí Manuel Grafe po poradě se svými kolegy hostujícího stopera vyloučil.

Jenže hráči i trenér Staré dámy už na trávníku viděli, že k žádnému faulu nedošlo. Sudí totiž Ronaldovo herecké představení zbaštili i s navijákem. „Viděl to každý, žádný faul tam nebyl. Bylo to jedno velké divadlo," řekl trenér Juventusu Antonio Conte italským novinářům.

Italskému šampiónovi teče v Lize mistrů do bot. Ze tří zápasů má jen dva body a v tabulce skupiny B je třetí právě za Realem a Galatasarayem. „Hráli jsme ale velice dobře, bohužel to vyloučení ovlivnilo celý zápas. Výsledek nás všechny naštval. A rozhodčí? K tomu snad není třeba nic říkat," tvrdil jeden z nejlepších hráčů Juventusu a Ronaldův dřívější spoluhráč Carlos Tévez.

„Rozhodnutí arbitra úplně zabilo celý zápas. Kdybychom zůstali v jedenácti, mohlo to dopadnout úplně jinak," zlobil se francouzský talent Paul Pogba.

Odchovanec Juventusu Claudio Marchisio se už těší na domácí odvetu. „Ronaldo simuloval, o tom není žádný pochyb. Už se nemůžu dočkat domácího zápasu v Turíně, musíme jim to vrátit! Tohle nespravedlivé vyloučení chceme odčinit výhrou v dalším kole. A velmi dobrý výkon v Madridu nám jasně ukázal, že jdeme správnou cestou a i tak silného soupeře můžeme kdykoliv porazit," prohlásil záložník Staré dámy.

Reklama

Související témata: