Hlavní obsah

VIDEO: Ostuda! Tvrdé jádro fandů Chelsea v Paříži hajlovalo, pak se popralo s chuligány PSG

Paříž

Fotbalová Chelsea si odvezla z Paříže porážku od PSG 1:3 a ve francouzské metropoli jí navíc stihli udělat ostudu i chuligáni z řad tvrdého jádra fanoušků, kteří se ještě před středečním čtvrtfinálovým duelem Ligy mistrů stihli poprat s příznivci PSG a provolávat rasistické urážky.

Střet fanoušků Chelsea a PSG.

 
Článek

Podle britského listu Daily Mail se do násilností pustily stovky příznivců Chelsea, kteří mimo jiné demolovali vybavení kaváren a obchodů.

Nejhorší nepokoje se strhly v Rue St. Denis, populární ulici s mnoha bary a restauracemi. Podle listu zde zhruba čtyři stovky fanoušků Chelsea také provolávali nacistický pozdrav „Sieg Heil". Bitka trvala zhruba tři minuty.

Fanoušci Chelsea dostali k dispozici jen 2000 vstupenek, ale další tisícovky do Paříže dorazily i bez lístku. Policie také zjistila, že zhruba tři sta členů tvrdého jádra příznivců Chelsea přicestovalo přes Belgii, aby se vyhnulo identifikaci.

Pařížská policie po incidentu uvedla, že z bitky si několik osob odneslo vážná zranění. Mluvčí policie sdělil, že zhruba stovka fanoušků PSG napadla své protějšky z Chelsea na několika předem domluvených místech.

Reklama

Související témata: