Hlavní obsah

FANTASY: Věříme v hladkou výhru Barcelony

Praha

Po třech týdnech se všichni Fantasy trenéři mohou opět těšit na další porci zápasů Ligy mistrů. Tahákem úterního programu je souboj Manchesteru City a Bayernu. Oba týmy se nachází v naprosto odlišné situaci. Bayern už nikdo nemůže sesadit z první pozice ve skupině E. To Manchester City musí ještě hodně zabrat, aby se objevil ve vyřazovacích bojích. Pikantní bude i souboj mezi Schalke a Chelsea. Schalke 04 vede trenér Di Matteo, kterému se podařilo s Chelsea Ligu mistrů vyhrát a stejný úspěch by určitě rád zopakoval s německým klubem.

Kapitánem týmu jsme určili Ardu Turana.

Článek

S plným zastoupením tří hráčů vyrážíme do boje se Šachtarem Doněck, který na svém hřišti vyzve Athletic Bilbao. My věříme, že domácí zopakují skvělé výsledky, kterými se prezentovali v posledních dvou duelech a španělský klub bez problémů porazí. Věříme, že výhra se zrodí i s pomocí čistého konta. Do branky proto stavíme Pjatova a v obraně si zahraje Rakyckyj.

Apoel se proti Barceloně gólově neprosadí

Barcelona po výhře v Amsterdamu zajíždí na řeckou část ostrova Kypr, kde svede boj s tamním Apoelem. Apoel nastřílel v dosavadních čtyřech zápasech soutěže pouze jednu branku. Proti Barceloně by nemělo konto vstřelených branek narůst, a proto dáváme do obrany Jordiho Albu a Bartru. Zaměstnávat obranu domácích by pak měl Neymar.

Výhrou nad Olympiakosem si Atlético Madrid zajistí účast v jarních vyřazovacích bojích soutěže. My věříme, že se to loňskému finalistovi nejprestižnější klubové soutěže podaří a dáváme do sestavy hned dvojici hráčů. Tím prvním je Koke, jeho parťákem ve středové řadě bude kapitán našeho výběru Arda Turan.

Reklama

Související témata: