Hlavní obsah

Limberský po Razgradu: Ještě jsme neřekli poslední slovo!

Plzeň

Pozice Plzně před odvetou play off Ligy mistrů s bulharským Razgradem byla složitá, smazat dvougólové manko z úvodního utkání bylo obtížné. Navíc do úterního duelu vstupovali viktoriáni po zpackaném ligovém zápase se Zlínem (prohra 0:2). Podle obránce Davida Limberského měli proti Razgradu na lepší výsledek než na remízu 2:2. V utkání chtěli dokázat, že po nepovedeném vstupu do sezóny má tým stále vysokou úroveň.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

David Limberský se na hřišti téměř rozplakal.

Článek

„Myslím, že bylo na lepší výsledek, než jak to nakonec dopadlo. Nevím, jestli by to stačilo na postup, především jsme ale hráli dobře. Od takového výkonu bychom se měli odrazit," řekl Limberský, kterého potěšilo, jakým způsobem mužstvo zareagovalo na mizerné ligové představení a prohru se Zlínem.

S Razgradem naopak předvedlo nejlepší výkon za poslední měsíce. Tak agresivně, důsledně a koncentrovaně si Plzeň dlouho nepočínala. „Hodně jsme se na ten zápas hecovali, chtěli jsme ukázat, že tento tým má ještě nějakou úroveň. Snažili jsme se celý zápas rvát o co nejlepší výsledek. Myslím, že je to hodně o hlavě. Když budeme víc držet pospolu, více se hecovat, tak jsme ještě neřekli poslední slovo," podotkl Limberský.

„Nemládneme, ale kvalita našeho týmu je pořád obrovská a ještě to tuto sezónu ukážeme," dodal zkušený obránce, podle kterého Plzeň přišla o postup do zákadní skupiny Ligy mistrů už před týdnem v Sofii, kde na dvě trefy domácích nedokázala ani jednou gólově odpovědět.

„Když hrajete první zápas venku, měli byste vstřelit branku. Kdybychom prohráli jedna dva, odveta by byl zase úplně jiná. Jenže to jsou jen kdyby," uvedl Limberský.

Jakou známku byste udělili fotbalistům Plzně za výkon v odvetě proti Razgradu? (1-nejlepší, 5-nejhorší)
1
18,5 %
2
46,9 %
3
17 %
4
4,7 %
5
12,9 %
Celkem hlasovalo 12982 čtenářů.

Reklama

Související témata: