Hlavní obsah

United prý utratí za Balea miliardy, Ronaldo raději zařadil zpátečku

Madrid/Praha

Na hřišti se z jeho kliček točí hlava obráncům, pro brankáře jsou jeho rány noční můrou. Teď ale hvězdný Cristiano Ronaldo nasadil brouka do hlavy i svým parťákům z Realu Madrid. V dresu Bílého baletu sice dosáhl v sobotu dalšího triumfu v Lize mistrů a mohl si užívat další díl pohádkové kariéry. Hvězdný Portugalec se ale nechal slyšet, že ohledně své budoucnosti nemůže nic slíbit. Při oslavách s fanoušky však hrdě vyhlásil, že se těší na chvíle, kdy se s nimi při dalším triumfu zase za rok uvidí.

Foto: Francisco Seco, ČTK/AP

Hvězdný Cristiano Ronaldo slavil se spoluhráči z Realu Madrid triumf v Lize mistrů i triumfální jízdou městem.

Článek
Fotogalerie

Sestřih finále fotbalové Ligy mistrů.

Sestřih finále Ligy mistrů.

Kyjev v sobotu v noci patřil Realu Madrid. Ten po triumfu v Lize mistrů nad Liverpoolem ovládl penězi nabitou pohárovou soutěž potřetí za sebou. Jenže okamžiky štěstí na chvíli zmrazila nejobletovanější hvězda týmu - Cristiano Ronaldo. Po utkání se totiž nechal slyšet, že ohledně své budoucnosti nemůže nic zaručit. „Do týdne bude jasno. Život není jen o slávě," prohlásil a nasadil tak pořádného brouka do hlavy vedení Realu, spoluhráčům, stejně jako fanouškům.

Legendární CR7 nebyl ústřední postavou finále, nedal ani gól, a tak nejspíš známý maximalista v hlavě spřádal plány, jak se dostat do centra dění. A povedlo se mu to dokonale. Kromě chyb liverpoolského gólmana, parádního gólu spoluhráče Balea, byl v centru dění i Ronaldo.

„Určitě to není tak, že bych byl naštvaný. Je to jedinečná chvíle a my jsme zase šampióny. Se spoluhráči, které mám, prostě musíte vyhrávat, protože to jsou nejlepší fotbalisté na světě," dodal po finále, ale rozpaky z úvodního proslovu se rozehnat nepodařilo.

Strhla se lavina spekulací, kam by mohla legendární značka CR7 zamířit. V centru dění byl pochopitelně Manchester United a návrat na Old Trafford. Jenže teď se zdá, že je žádanějším zbožím Gareth Bale. Za něj jsou prý Rudí ďáblové ochotní vysázet 200 miliónů liber a to je pořádná raketa (skoro šest miliard korun). A zdá se, že i Ronaldo pomalu zařazuje zpátečku.

Při triumfálních oslavách s fanoušky totiž třiatřicetiletý hráč ohlásil, že je hrdý na to, že hraje v největším klubu světa. „Těším se, že se uvidíme zase za rok," naznačil nakonec, že to s odchodem z královského klubu nemusí být nijak žhavé. "Cítím se na třiadvacet, takže toho mám ještě hodně před sebou. Chci hrát klidně ještě dalších osm let," dodal.

Zůstane podle vás fotbalista Cristiano Ronaldo v Realu Madrid?
Ano.
86,6 %
Ne.
13,4 %
Celkem hlasovalo 10156 čtenářů.

Reklama