Hlavní obsah

Slovenský tisk tepe Hapalův tým: Otřesný výkon, ostuda. Češi byli ve všem lepší

Praha

Byla to ostuda a otřesný výkon slovenských fotbalistů, Češi dominovali na hřišti téměř celý zápas, napsal slovenský tisk po prohře Slováků s Českem 1:3 v úvodu nového ročníku Ligy národů. Noviny spekulují o možném konci českého trenéra Pavla Hapala na lavičce slovenského týmu, pokud nezvládne nabitý podzimní program.

Foto: Radovan Stoklasa, Reuters

Slovák Adam Zrelák se snaží prosdit mezi českou dvojicí Tomáš Kalas (vlevo), Jan Bořil.

Článek

"Potupná prohra z prestižního derby. Slovensko podalo jeden z nejhorších výkonů vůbec. Soupeř bez většího úsilí trestal všechny slabiny našeho týmu, kterých bylo více než dost," komentoval list Šport páteční utkání bývalých federálních partnerů, které se hrálo v Bratislavě.

"Češi vyškolili Slováky, byli ve všem lepší," napsal na svém webu deník Sme. Dodal, že čeští fotbalisté byli šikovnější, rychlejší a aktivnější. Naopak Slováci až na několika výjimek v úvodu utkání působili neškodně.

Podle Sme soupeř slovenských fotbalistů mohl vyhrát i vyšším rozdílem a ještě hůře než výsledek domácí reprezentace působil její herní projev. Doplnil, že na Češích se vůbec neodrazily problémy, které měli před duelem s dvěma pozitivně testovanými členy realizačního týmu na koronavirus.

"Bez přehánění lze říct, že to byla ostuda. Slovenští fotbalisté po předvedeném výkonu mohou být rádi, že výsledek není horší. Slováci na hřišti většinou vypadali, že nevědí, co hrají a vůbec za Čechy nestíhali," napsal list Denník N.

Podle listu nešlo o první nevydařené utkání slovenských fotbalistů pod Hapalovým vedením. "Pokud nezvládne nabitý podzim, během které Slovensko odehraje osm utkání za dva a půl měsíce, v listopadu už nemusí být reprezentačním trenérem. Stále ovšem může být i hrdinou, pokud se mu s týmem podaří kvalifikovat na mistrovství Evropy," poznamenal list. Dodal, že otřesný výkon celého týmu v prvním z osmi utkání mu situaci ale neulehčil.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články