Hlavní obsah

Montpellier vede po porážce ligu už jen o skóre před PSG

PAŘÍŽ

Fotbalisté Montpellieru v sobotu nedali gól na hřišti Valenciennes a po prohře 0:1 vedou francouzskou ligu už jen o skóre před Paris St. Germain. Bohatému pařížskému týmu totiž stačila také jediná branka k vítězství nad Sochaux.

Článek

Vedoucí Montpellier neměl mít se 17. týmem tabulky potíže, jenže po osmi zápasech vyšli všichni jeho hráči, včetně nejlepšího ligového střelce Girouda, poprvé gólově neprázdno. Na druhé straně se naopak hned po přestávce z dorážky trefil Kadír a zařídil senzaci.

Jedinou branku Paris St. Germain vstřelil francouzský reprezentant Gameiro, který přešel přes obránce a z úhlu zaznamenal už svůj devátý gól v sezoně. Na nejlepšího střelce Girouda i tak ztrácí ještě tři branky.

Francie - 17. kolo
Nancy - Ajaccio 2:2 (10. Bakar, 90.+3 Niculae - 34. vlastní Luiz, 73. Cavalli), Rennes - Brest 1:1 (30. Danze - 17. Roux), Sochaux - Paris St. Germain 0:1 (20. Gameiro), St. Etienne - Caen 2:0 (10. Nicolita, 74. Sako), Toulouse - Evian 2:1 (25. Sissoko, 90. Bulut - 50. Wass), Valenciennes - Montpellier 1:0 (46. Kadír), Marseille - Bordeaux 0:0.

Reklama

Související témata: