Hlavní obsah

Není jiná možnost! Hvězda PSG nemá po příchodu Messiho na výběr

Paříž

Podle prezidenta fotbalového Paris St. Germain Násira Al Chelajfího by přestup hvězdného Lionela Messiho měl přispět k tomu, aby v týmu zůstala i další hvězda Kylian Mbappé. S příchodem argentinského útočníka a jednoho z nejlepších hráčů všech dob potvrdil pařížský klub podle Chelajfího vysoké ambice a věří, že Mbappého přesvědčil, aby brzy podepsal novou smlouvu. Stávající mu končí příští rok.

Foto: Francois Mori, ČTK/AP

Jedna z hvězd PSG Kylian Mbappé

Článek

"Myslím, že máme nejvíce konkurenceschopný tým. Teď už pro Kyliana není jiná možnost, než zůstat v Paříži," prohlásil Al Chelajfí na tiskové konferenci při představení dosavadního lídra Barcelony Messiho, jenž dnes potvrdil ambice vyhrát s PSG Ligu mistrů.

Mistr světa z roku 2018 Mbappé, který v pařížském celku nastřílel ve 171 zápasech 132 gólů, se letos netajil, že by chtěl z klubu odejít. Zájem o něj má například Real Madrid a Mbappé se po této sezoně stane volným hráčem. Al Chelajfí přesto doufá, že si to dvaadvacetiletý útočník rozmyslí. Vedle Messiho bude dál nastupovat i s Brazilcem Neymarem.

Messi se přivítal s fanoušky před stadionem PSGVideo: Reuters

"Každý ví, jaká může být Kylianova budoucnost. Je to velmi soutěživý hráč, který chce vyhrávat a získávat trofeje. Chce být v konkurenceschopném týmu, ale myslím, že teď máme ten nejvíc konkurenceschopný celek na světě. V tuhle chvíli už neexistují žádné omluvy a Kylian nemůže udělat nic jiného než zůstat," dodal šéf PSG.

Reklama

Související témata: