Hlavní obsah

Ostře sledovaná premiéra! Kdy se Messi poprvé představí v dresu PSG?

Jednadvacet let neoblékl na klubové úrovni jiný dres než ten barcelonský. Po nedávném přestupu do Paříže tomu ale brzy bude jinak. Argentinský fotbalista Lionel Messi by se v novém působišti měl poprvé v soutěžním zápase představit v duelu 4. kola francouzské Ligue 1 na hřišti Stade de Reims 29. srpna.

Foto: Sarah Meyssonnier, Reuters

Nová posila Paris Saint-Germain Lionel Messi (uprostřed) pózuje na tiskové konferenci s prezidentem klubu Náserem Al-Keláfím (vlevo) a sportovním ředitelem Leonardem.

Článek

Čtyřiatřicetiletý Messi má za sebou náročné období. V průběhu června a července absolvoval jihoamerický šampionát Copa América, kde se spoluhráči z argentinské reprezentace vybojoval zlaté medaile.

Po návratu do Evropy ho čekal předsezonní přestup do Francie. Messi aktuálně nabírá formu na trénincích s novými parťáky z PSG, na jeho debut v dresu Pařížanů si ale fanoušci budou muset ještě nějakou dobu počkat.

Hvězdný fotbalista podle zahraničních médií stále ještě řeší bydlení pro sebe a svou rodinu a neočekává se, že bude připraven pro páteční utkání Ligue 1 na hřišti Brestu.

Pokud vše půjde podle plánu, Messi si premiéru v dresu PSG odbude na hřišti Stade de Reims 29. srpna v rámci 4. kola francouzské ligy.

Reklama