Hlavní obsah

Příznivci nároďáku mohou ve Vratislavi využít fanouškovský camp

Vratislav

Fotbalisté už trénují na místě a do dějiště EURO 2012 za nimi brzy dorazí také jejich fanoušci. Oficiální fanclub české fotbalové reprezentace připravil unikátní zábavný kemp se zázemím pro všechny příznivce, kteří přijedou podpořit národní tým na mistrovství Evropy. CZECH FAN CAMP vytvoří přímo ve Vratislavi ojedinělou základnu pro organizovanou podporu reprezentantů.

Foto: Sport.cz

Necháte se zlákat sličnými dívkami do fanouškovského campu?

Článek
Fotogalerie

Camp nabídne možnost ubytování za lákavé ceny, které začínají na 950 korun za noc. Členové oficiálního fanklubu české reprezentace navíc získají další zajímavé slevy a noc strávená v kempu je vyjde na 750 korun.

„Radost, veselí, zábava. Krátce řečeno to vše jsme připravili pro fotbalové nadšence z České republiky. Jsme připraveni splnit nejdivočejší sny fanoušků, kteří přijedou podpořit naše hráče," říká Bohumír Vojtovič, předseda Oficiálního fanclubu české reprezentace. „ Už od první chvíle hosté zažijí intenzivní atmosféru fotbalového šílenství, nejlepší péči, atraktivní podání skvělé zábavy a prvotřídní pohostinnost," dodává.

Místem campu je víceúčelový rekreační objekt, který se nachází v jihozápadní části Vratislavi, v blízkém okolí stadiónu. Moderní areál pro 5000 stanů nabídne nejen možnost mobilizovat síly pro pořádné fandění, ale také možnost zábavy a atrakcí, které fanouškům zpříjemní pobyt.

Více informací na www.fanclubfotbal.cz

Reklama