Hlavní obsah

Kadeřábka při pohledu na caparty spoluhráčů tížila samota, už je natěšený na holčičku

Praha

V očekávání narození prvního potomka prožívá obránce Pavel Kadeřábek přípravu české fotbalové reprezentace na ME ve Francii. S přítelkyní Terezou Chlebovskou, bývalou miss, se před časem zasnoubili a v dubnu třiadvacetiletý obránce Hoffenheimu prostřednictvím sociálních sítí zvěstoval, že bude otcem. Současně však prožívá dlouhé odloučení.

Pavel KadeřábekVideo: Sport.cz

 
Článek

Zatímco většina týmu měla během soustředění během minulého týdne v rakouském Kranzachu partnerky a děti, mladý obránce zůstal sám. „Tereza už nemohla do letadla. Šlo o takový hraniční termín, nic jsme nechtěli riskovat. Bylo mi pak trošku líto, když jsem viděl ostatní s rodinami a sám jsem nikoho blízkého neměl," přiznal Kadeřábek.

„Nicméně jsem si ohromně užíval hrátek s dětmi spoluhráčů, když jsme si po tréninku jen tak čutali. Už se moc těším na vlastní miminko," vykládal Kadeřábek, jenž už zná i pohlaví očekávaného potomka. „Budeme mít holčičku. Už máme vybraných pět jmen, ještě musíme provést konečnou volbu," popisoval Kadeřábek.

Právě myšlenky na radostnou událost a budoucí roli otce pomáhají Kadeřábkovi zvládat tlak plynoucí z fotbalových povinností. Vždyť v průběhu jara sváděl v dresu Hoffenheimu tuhou bitvu o záchranu mezi německou elitou, současně usiloval o premiérovou nominaci na mistrovství Evropy.

„Plní se mi sny. Dostal jsem se do výběru pro šampionát. A kolik hráčů může říct, že hráli na mistrovství Evropy. Když si vezmu, že je na cestě miminko, tak jsem absolutně spokojený. Absolutně," rozplýval se Kadeřábek. „Když se něco nevyvede při zápase nebo jsem mrzutý z tréninku, myšlenky na očekávané miminko jsou parádním rozptýlením. Pochopitelně chci vždycky vyhrát zápas, ale když se něco nepovede, myslím na Terezu s děťátkem a říkám si, že existují i horší věci, než je fotbalová prohra," krčil rameny Kadeřábek.

Reklama

Související témata: