Hlavní obsah

Ronaldo, jestli vstřelíš Islandu gól, roztřískám ti hlavu, vyhrožuje hvězda Her o trůny

Reykjavík

Milovníci známého seriálu Hra o trůny ho znají velmi dobře. Ochránce Cersei Lannisterové Gregor Clegane je obrovský chlap, jehož přezdívka Hora přesně koresponduje s jeho zjevem. Clegana hraje islandský herec Hafthór Júlíus Björnsson, který před nadcházejícím fotbalovým ME vyslal směrem k hvězdnému Portugalci Cristianu Ronaldovi jasný vzkaz.

Foto: Manu Fernandez, ČTK/AP

"Už jsi slyšel, co ti vzkazoval ten herec z Hry o trůny?" jako by se ptal Zidane Ronalda.

Článek

Björnsson se těší na kvapem se blížící evropský šampionát. A samozřejmě by si přál, aby národní tým Islandu postoupil minimálně ze skupiny. V té se Seveřané střetnou s Rakouskem, Maďarskem a také favorizovaným Portugalskem.

S týmem z Pyrenejského poloostrova Islanďané dokonce hrají hned svůj vstupní zápas. A obří herec se rozhodl promluvit k největší hvězdě celého šampionátu: „Mám zprávu pro Cristiana Ronalda. Vím, že hrajete (Portugalci) první zápas proti Islandu. Pokud se opovážíš skórovat proti mým krajanům, tak si tě najdu a roztřískám ti hlavu," vzkázal sedmadvacetiletý rodák z Reykjavíku.

Na konci videa se ale samozřejmě rozesměje, své mohutné svaly bude nadále používat pouze v seriálovém zpracování spisovatele George R. R. Martina.

Reklama

Související témata: