Hlavní obsah

Naštvaný Ronaldo se s odpovědí neobtěžoval, rybám do jezera poslal nečekaný pozdrav

Lyon

Nervy jsou na pochodu, jde o všechno. A ti dotěrní novináři jsou ke všemu skoro všude... Portugalec Cristiano Ronaldo se s jedním z nich na ME vypořádal před klíčovým utkáním svého týmu s Maďary po svém. Rychle, beze slov. Nejen reportéra jeho kousek šokoval.

Ronaldo zahodil reportérovi mikrofon do jezeraVideo: Reuters

 
Článek

Obyčejné dopolední procházce portugalského týmu kolem jezírka v Lyonu asistovaly zástupy zvědavců. Novináři nechyběli. Plánované byly přímé vstupy některých stanic. Ronaldovi, který na ME zahazuje jednu šanci za druhou a nedal gól ani z penalty, ale kontakt s médii nebyl zrovna po chuti.

Na dotaz týkající se zápasu s Maďary, reagoval málo vídaným způsobem. O nějaké slovní reakci nemohlo být řeči, popadl mikrofon, reportér kanálu CMTV se ani nestačil vzpouzet a poměrně drahé náčiní letělo za rybami do vodní nádrže.

Se stanicí CMTV nemá Ronaldo dlouhodobě dobré vztahy. Vadí mu, že zveřejňuje informace z jeho soukromí. V minulosti už opakovaně odmítal odpovídat na její dotazy.

Portugalsku se na ME zatím nedaří. Coby favorit skupiny F remizovalo s Islandem 1:1 a s Rakouskem 0:0. K jistotě postupu mu teď přesto stačí pouhý bod. Maďarsko má již jisté osmifinále. Ve hře jsou ještě celky Rakouska a Islandu.

Reklama