Hlavní obsah

Česko dostane na zápasy MS o 2000 lístků víc

S dobrou zprávou přijel v pondělí do Prahy šéf organizačního výboru mistrovství světa ve fotbale Franz Beckenbauer. Hubený příděl vstupenek na zápasy českých fotbalistů by se měl rozrůst zhruba o dva tisíce kusů na jedno utkání. Beckenbauer to uvedl při prezentaci šampionátu v pražském Rudolfinu.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Příznivci českých fotbalistů by měli dostat na zápasy MS víc vstupenek, než se původně předpokládalo.

Článek

"Potřebné vstupenky jsme získali vrácením ze zemí, které se šampionátu nezúčastní, a také z kvóty pro VIP hosty. Navýšené množství bude přidáno k počtům, které byly dosud zveřejňovány, podobné to bude i u dalších zemí," řekl Beckenbauer.

Český fotbalový svaz dostal podle původních zpráv stejně jako další zúčastněná mužstva na každý zápas pouze osm procent vstupenek z kapacity hlediště. Na utkání s USA v Gelsenkirchenu to bylo 3732 lístků, na duel s Ghanou v Kolíně nad Rýnem 3065 a na zápas s Itálií na stadionu v Hamburku 3444. Nyní se na každý zápas kvóta vstupenek zvýší přibližně o dva tisíce.

Českomoravský fotbalový svaz začal přijímat objednávky vstupenek na zápasy českých fotbalistů 20. ledna. Termín objednávek skončí 6. února, o šťastných majitelích rozhodne los.

Reklama