Hlavní obsah

Soutěž o vstupenky na přátelský zápas ČR - Trinidad a Tobago

Vyprovoďte české fotbalisty na mistrovství světa! Poslední prověrkou svěřenců trenéra Brücknera před duely na šampionátu v Německu bude sobotní utkání s fotbalisty Trinidadu a Tobaga. Hrajte o vstupenky na zápas v pražské Toyota Areně v soutěži na Sport.cz.

Foto: Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

Ze čtenářů, kteří zašlou do redakce Sport.cz e-mail se správnou odpovědí na níže uvedenou otázku, vylosujeme sedm, a ti získají po dvou vstupenkách na poslední přípravný duel českých fotbalistů před MS. Soutěžit můžete ve středu 31. května 2006 mezi 10 a 18 hodinou.

OTÁZKA: Jakou medaili vybojoval slavný sprinter z Trinidadu a Tobaga Ato Boldon v běhu na 100 metrů na letních olympijských hrách v Sydney v roce 2000?

A: zlatou

B: stříbrnou

C: bronzovou

PRAVIDLA SOUTĚŽE:

1. Na otázku odpovídejte  31. května od 10 do 18 hodin!

2. Jak odpovídat: Odpovědi zasílejte na adresu sport@sport.cz. Jako předmět (subject) zprávy uveďte SOUTĚŽ, jinak označená pošta nebude do soutěže zařazena. Do těla zprávy napište písmeno označující podle vás správnou odpověď a nezapomeňte uvést své jméno, příjmení, město a pro rychlé vyrozumění telefon.

3. Soutěžící mohou na otázku odpovídat pouze jednou.

4. Výsledky soutěže jsou konečné, bez možnosti odvolání. Výhry nelze vyplatit v hotovosti, ani je vymáhat právní cestou.

5. Účastníkem soutěže se stane každý, kdo akceptuje pravidla soutěže a odpoví na soutěžní otázku. Soutěžící jsou v systému identifikováni e-mailem, ze kterého odesílali odpovědi na otázku.

6. Soutěže se mohou zúčastnit občané České republiky nebo osoby s trvalým pobytem na území České republiky starší 18 let, a to při splnění výše uvedených podmínek.

7. Výherce vyrozumíme e-mailem, popřípadě telefonicky, pokud uvede telefonický kontakt. Vstupenky budou k vyzvednutí od čtvrtka 1. června 10:00 do soboty 3. června 17:00 v redakci Sport.cz.

8. Organizátorem soutěže je Borgis, a.s., Slezská 13, Praha 2.

9. Až do odvolání organizátora vyjadřují soutěžící účastí v soutěži souhlas se zařazením do databáze organizátora soutěže, tj. Borgis, která může být použita pro marketingové účely organizátora. Zejména má organizátor právo uvést jméno, příjmení a obec výherců soutěže na internetových stránkách www.sport.cz.

10. Ze soutěže jsou předem vyloučeni zaměstnanci, rodinní příslušníci a osoby spjaté s organizátorem. V případě potřeby si organizátor soutěže vyhrazuje právo posoudit jednotlivé sporné situace vzniklé v průběhu hry. Organizátor má právo kdykoliv jednostranně změnit pravidla nebo soutěž zrušit.

Reklama

Související témata: