Hlavní obsah

Zvládneme to, věří Petra Rozehnalová

GELSENKIRCHEN

Celá rodina podpoří na úvodním utkání proti USA obránce české reprezentace Davida Rozehnala. V zástupu příbuzných a známých nechybí ani čerstvá manželka Petra, která urostlému bekovi Paris St. Germain před šampionátem dala speciální talisman. "Věřím, že to zvládneme dobře," řekla českým novinářům v Gelsenkrichenu paní Rozehnalová.

Foto: Sport.cz/Tomáš Fliegl

Přítelkyně Davida Rozehnala

Článek

Skupinka v dresech se jménem Rozehnal na zádech se shromáždila před FanFestem v Gelsenkirchenu, kde se občerstvovala před úvodním výkopem. "Jsem nervózní, je to strašně moc emocí," přiznala Petra Rozehnalová. S manželem se neviděla, ale každý den si volají. "Po zápase mi David navíc vždycky mává, máme takový rituál," popsala tradiční postup po každém utkání.

Do Německa reprezentačního obránce vybavila talismanem, který má přinést štěstí. "Je to oranžovo-zelená příšerka s křídly a špičatýma ušima. David ji dostal speciálně pro mistrovství," vysvětlila.

Nervozita před začátkem je u konce, za několik málo okamžiků šampionát odstartuje i pro český celek. Optimistkou je i šestadvacetiletá Petra Rozehnalová. "Tipovat nechci, ale samozřejmě věřím, že to zvládneme dobře." Po skončení šampionátu si manžele Rozehnalovi vychutnají svatební cestu, naplánovaný mají ostrov Bali.

Zatím ale cestuje paní Rozehnalová autem, dlouhou cestu do Německa vyřešila po svém. "Vzala jsem si rohypnol, takže jsem celou cestu prospala," přiznala se sympatická akvabela. Zda se po skončení večerního utkání bude spolu s manželem radovat z cenného vítězství zatím není jasné. Ale i u dalších duelů v základní skupině nebude chybět. "Pojedeme za klukama s Denisou Heinzovou," uzavřela Petra Rozehnalová.

Reklama