Hlavní obsah

VIDEO: Neymar vytrhl malého chlapce ze zajetí ochranky a splnil mu životní sen

Sao Paulo
Aktualizováno

Napětí před startem nezadržitelně se blížícího MS stoupá, Neymar a spol. ale našli při jednom z tréninků prostor a čas na hezké gesto. Jakoby to bylo předzvěstí toho, že nás čekají týdny velkých fotbalových emocí. Brazilci coby domácí je možná budou vyvolávat nejvíce. Jen je otázkou, jestli to bude radost, nebo smutek...

Neymar

 
Článek

V tomto případě to tedy byla radost. Alespoň pro malého kluka, kterému se dostalo mimořádného zážitku.

Při jednom z brazilských tréninků vnikl malý vetřelec tam, kam neměl. Až na plochu. Ochranka ale podle očekávání stroze ukončila jeho rozlet a odváděla ho do patřičných prostor, jenže to tak nenechal slavný Neymar.

Jestli je někdy proklínán jako simulant, primadona, tak teď si u brazilských davů asi šplhnul, když zlobivé dítě vyzvedl a dopřál mu blízké setkání s  hráči, s nimiž se mohl i vyfotit.

Neymar si podvrtl kotník, start na MS ale v ohrožení není

Při jedné z dalších tréninkových jednotek ovšem největší hvězda Kanárků vyděsila celou zemi. Po špatném došlápnutí se totiž Neymar skácel zemi a držíce se za kotník začal nepříjemně připomínat Němce Marka Reuse, který kvůli poranění kotníku o šampionát smolně přišel.

Po několika minutách se Neymar ovšem zvedl z trávníku a  s bolestivou grimasou se připojil zpět k týmu. Útočník Barcelony si následně vyzkoušel zakroutit několik střel při nácviku standardních situací a tím definitivně uklidnil sebe, kouče i fanoušky, že jeho start na MS by být v ohrožení neměl.

Reklama

Související témata: