Hlavní obsah

Ronaldo opustil trénink se slzami v očích, pak tvrdil, že je v pořádku

Salvador

O jeho zdravotním stavu se toho napsalo už hodně. A faktem zůstává, že portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo stále není v ideálním rozpoložení. Devětadvacetiletý kapitán Portugalců sice fanoušky ujišťuje, že do premiérového utkání na MS proti Německu určitě zasáhne, přitom ale čtvrteční trénink opustil s bolestivou grimasou a hlavou v dlaních.

Foto: Stringer/brazil, Reuters

Cristiano Ronaldo (uprostřed) nedokončil čtvrteční trénink Portugalska a hřiště opustil s hlavou v dlaních...

Článek

Ronaldo si opět poranil bolavé koleno, na tréninku vydržel jen necelých dvacet minut. Potom si ledoval poraněné místo a do přípravy s týmem už nezasáhl.

Přesto portugalská hvězda tvrdí, že na pondělní duel s Německem, který se hraje v Salvadoru, bude připravena. „Jsem na 99,9 procent fit. Už je to dobré," tvrdil Ronaldo portugalským novinářům a fanouškům.

Těch dorazilo na trénink kolem deseti tisíc. Jedna z fanynek se dokonce pokusila k Ronaldovi dostat a zastavil ji až druhý člen ochranky. Držitel Zlatého míče pro nejlepšího hráče světa se jí alespoň podepsal na triko, další podepsané suvenýry pak naházel do davu, v němž rozpoutal hysterii.

Zdravotní problémy měl i levý bek Fabio Coentrao, Ronaldův spoluhráč z Realu Madrid, který vynechal čtvrteční přípravu kvůli pohmožděné hýždi. Dnes odpoledne se však již oba zapojili do tréninku bez úlev. Ronaldo si pro jistotu koleno zabandážoval.

Reklama

Související témata: