Hlavní obsah

FANTASY: Jaromír Jágr dnes vsadil na Uruguay a Drogbu

Velmi silný tým sestavil na dnešní utkání MS ve fotbale Jaromír Jágr. Největší zastoupení v jeho týmu mají hráči Uruguaye v čele s kapitánem Cavanim, kterého v útoku doplňuje Drogba. Podívejte se na Jágrův tým a postavte svůj vlastní.

Tým Jaromíra Jágra na dnešní utkání MS ve fotbale.

Článek
Fotogalerie

Jágr dnes jasně vsadil na vítězství Uruguaye proti Kostarice. Kapitánskou pásku svěřil střelci Cavanimu, který v reprezentaci skóroval již dvacetkrát. Při absenci Luise Suáreze, který je po operaci kolene, by měl Cavani by hlavním tahounem týmu.

Vytvořte si vlastní tým, porazte Jaromíra Jágra a vyhrajte ceny Huawei přímo z jeho rukou!

V nejsledovanějším utkání dnešního dne mezi Anglií a Itálií je těžké vybrat favorita, proto se do Jágrova týmu vešli hráči obou celků. Steven Gerrard v jeho výběru zastupuje barvy Anglie, naopak Andrea Pirlo a Daniele De Rossi zastupují italský tým. Především výkon Pirla je pro Itálii vždy zcela klíčový. „Tichý vůdce, který mluví nohama," jak se o něm vyjádřil Marcello Lippi, už ze reprezentaci nastřílel 13 gólů a nastoupil ve 108 utkáních.

Pobřeží slonoviny čeká premiéra na turnaji proti Japonsku. Do týmu Jaromíra Jágra si našel cestu Kolo Touré z Liverpoolu a jeden z nejlepších střelců Didier Drogba, který už nastřílel 64 reprezentačních gólů. Otázkou zůstává, jestli do utkání zapojí i bývalý sparťan Bony Wilfried, který hraje za Swansea v obrovské formě.

Reklama

Související témata: