Hlavní obsah

FANTASY: Jágr překvapivě Messiho nezvolil kapitánem

V neděli poprvé zasáhne do dění na fotbalovém MS v Brazílii jedna z největších hvězd turnaje Lionel Messi. Ve fantasy výběru Jaromíra Jágra, jemuž sobotní sestava nahrála 24 bodů, nemůže hvězda Barcelony chybět. Kapitánem ale Jágr zvolil Karima Benzemu z Francie.

Tým Jaromíra Jágra na dnešní uktání.

Článek
Fotogalerie

To, co se zdá být velkým překvapením, je ovšem zcela logický tah, protože Francie je v utkání s Hondurasem přece jen ještě větším favoritem než Argentina. Ta dnes nastoupí ke svému prvnímu utkání na turnaji proti Bosně a Hercegovině, za kterou by měl nastoupit i druhý nejlepší střelec evropské kvalifikace Edin Džeko, navíc má balkánský tým velmi silnou defenzivní řadu, která je téměř celá tvořena obránci z německé bundesligy. Jágrův kapitán Benzema již za reprezentaci nastřílel 19 branek a při absenci Francka Ribéryho by hlavní zodpovědnost měla spočívat právě na útočníkovi Realu Madrid.

Vytvořte si tým na dnešní utkání MS ve fotbale a hrajte proti Jágrovi!

Argentinské barvy hájí v Jágrově týmu trojice střelců Messi, Ángel Di María z Realu Madrid a Enzo Pérez z Benfiky. Francouzů má naše hokejová legenda v mančaftu hned šest včetně brankáře Huga Llorise. V obraně nastoupí kapitán francouzského výběru a opora Manchesteru United Patrice Evra a Laurent Koscielny z Arsenalu, doplní je Philippe Senderos a Johannes Djourou ze Švýcarska, kteří by proti Ekvádoru mohli udržet čistý štít, i když to proti ofenzivně laděným Ekvádorcům nebude snadný úkol.

Zapojte se do hry kdykoliv během turnaje a každý den můžete vyhrát limitovanou edici telefonu Huawei nebo podepsaný puk od Jaromíra Jágra.

Reklama

Související témata: